معرفی کتاب «زمانی میاسای زآموختن»

ساخت وبلاگ

در دومین جلسه تازه های هفته عنوان شد:
دعوت از دانشجویان برای ارائه آثار علمی و پژوهشی خود

 

معاون آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در دومین جلسه تازه های هفته از عموم دانشجویان دعوت کرد آثار علمی و پژوهشی خود را در این برنامه ارائه کنند.

به گزارش روابط عمومی، سید کمال الدین حسینی در این جلسه با بیان این که هیچ دانشجویی فقط با درس خواندن صرف به قله های کمال علمی و اجتماعی نمی رسد، گفت: حضور در تشکل های دانشجویی از جمله انجمن های علمی می تواند زمینه ساز رشد علمی و اجتماعی دانشجویان شود.

وی با اشاره  به حضور مدیرکل و مسئولان سازمان بهزیستی و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، در دانشگاه فرهنگیان گفت: این گونه تعاملات ظرفیت های بسیار خوبی برای پیشبرد برنامه های علمی و پژوهش دانشجویان در اختیار دانشگاه قرار می دهد.

پیش از سخنان معاون دانشگاه فرهنگیان استان، دکتر سیدعلی کرامتی مقدم، رئیس انجمن علمی معلمان زبان و ادبیات فارسی خراسان رضوی و استاد پردیس شهید بهشتی مشهد، در سخنانی به معرفی, کتاب, «زمانی, میاسای, زآموختن», پرداخت.

دکتر کرامتی با اشاره به برگزاری نخستین همایش ملی شاهنامه و تعلیم و تربیت، که اردیبهشت ماه  گذشته در دانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد، بیان کرد: کتاب, «زمانی, میاسای, زآموختن», شامل 33 مقاله ای است که از میان 148 مقاله رسیده به دبیرخانه این همایش، برای چاپ در مجموعه مقالات همایش انتخاب شده است.

وی با بیان این که آثار ادبی ما آئینه تمام نمای تعالیم اخلاقی و مفاهیم والای انسانی است، اظهار داشت کسی که با شاهنامه انس داشته باشد، می تواند به راه رستگاری از دیدگاه هویت ایرانی دست یابد.

دکتر کرامتی بیان کرد: عنصر حاکم بر کل شاهنامه تضاد و درگیری بین خیر و شراست. وی افزود: بنابر آنچه در شاهنامه آمده، تقابل بین خیر و شر همیشگی است و هیچگاه به پایان نمی رسد.

وی با برشمردن ده رذیلت اخلاقی آز، نیاز، خشم، رشک، کین، ناپاک دینی، دورویی، تزویر، نمامی و قدرناشناسی، از این ده رذیلت، به عنوان ده دیو مطرح شده در شاهنامه یاد کرد و گفت: اگر بتوانیم این ده دیو را در نهاد خود از بین ببریم سعادتمان تضمین می شود.

دکتر کرامتی با تأکید بر اهمیت زبان گفت: یکی از راه های آسیب زدن به هر ملتی از بین بردن زبان آن ملت است. وی افزود 95 درصد واژه های استفاده شده در شاهنامه، واژه های فارسی است و این اثر نقش انکارناپذیری در حفظ و گسترش زبان فارسی داشته است.

گفتنی است دومین جلسه تازه های هفته، صبح امروز یکشنبه 9 آبان 97 با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان علاقمند پردیس شهید بهشتی در سالن ساختمان اداری، آموزشی پردیس شهید بهشتی برگزار گردید. در پایان این جلسه، معاون آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پردیس شهید بهشتی با اعطای لوح تقدیر از دکتر کرامتی مقدم قدردانی کرد.

 

منبع خبر:

https://pbm.cfu.ac.ir/fa/118941

پردیس شهید بهشتی مشهد

دل بسته ی یاران خراسانی خویشم...
ما را در سایت دل بسته ی یاران خراسانی خویشم دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 8zabanefarsi3 بازدید : 145 تاريخ : چهارشنبه 14 آذر 1397 ساعت: 18:03